Kako popraviti svoj iPhone, različite opcije

iPhone je promijenio način na koji živimo i radimo, ali može se lako pokvariti! Također nije jeftino zamijeniti njegov stakleni zaslon ili popraviti štetu od vode, pa ako vam se telefon pokvari, morate znati gdje možete dobiti odličan popravak iPhona po pristupačnoj cijeni. Evo nekoliko savjeta o tome kako pronaći najbolji servis za popravak iPhonea u vašem području!

Tražite na Googleu

Da biste pronašli dobar servis za popravak iPhonea, možete pretražiti na Googleu. Koristite riječi kao što su najbolji popravak iphonea ili popravak pokvarenog zaslona iphonea. Nakon što pronađete potencijalnu uslugu, potražite recenzije kupaca i pogledajte koliko dugo posluju.

Također biste trebali biti sigurni da ih je ovlastio Apple i da su tehničari certificirani. Obavezno pročitajte i njihove informacije o jamstvu. Ako se i dalje ne osjećate ugodno ni s jednim od njih, možda je vrijeme da odete u Appleovu trgovinu i razgovarate s nekim od njihovih zaposlenika o svojim opcijama.

Provjerite recenzije

Kada tražite dobru uslugu popravka, možda biste trebali početi s recenzijama. Yelp i Google Reviews nude mnoštvo povratnih informacija koje su generirali korisnici o svemu, od cijena, korisničke službe i kvalitete popravaka.

A ako ništa drugo ne uspije, društveni mediji mogu biti izvrstan izvor za pronalaženje nekoga uglednog. Pokušajte upotrijebiti Facebook ili Twitterovu funkciju pretraživanja i upišite iPhone popravak ili servis za popravak u mojoj blizini kako biste pronašli najbolju opciju.

Testirajte reputaciju tvrtke

Reputacija je važna za svaki posao, ali još je važnija u uslužnoj djelatnosti. Povjeravate svoj telefon nekome drugome i želite znati da će s njim postupati odgovorno. Imaju li web stranicu? Ako jesu, reagiraju li kad ih kontaktirate? Postoje li recenzije njihovog rada na internetu? Dobar pokazatelj da ste pronašli kvalitetnu uslugu popravka je ako ih preporuče drugi ljudi na internetu.

Koristite recenzije korisnika za usporedbu usluga

Uz toliko različitih servisa koji nude popravak pametnog telefona, može biti teško pronaći dobar. Srećom, postoje stranice za recenzije kao što je Yelp gdje možete pročitati recenzije i usporediti cijene. Iskustvo – Važno je znati koliko iskustva imaju s određenim modelom telefona koji treba popraviti. Što više iskustva imaju, to su veće šanse da uspješno poprave vaš uređaj.

Pročitajte recenzije na Yelpu ili drugim stranicama za recenzije i pokušajte pronaći što je više moguće s detaljnim informacijama o njihovom procesu popravka i razinama zadovoljstva korisnika. Što više recenzija pronađete, to ćete imati bolju predodžbu o tome kakvu uslugu pružaju i sviđaju li se ljudima ili ne.

Ako online pretraživanje ne funkcionira

Ako imate problema s pronalaskom renomiranog servisa za popravke, nemojte se uzrujavati. Evo nekih od najboljih mjesta na internetu gdje ih možete pronaći. Yelp je odlično mjesto za početak vaše pretrage za popravcima telefona budući da prikuplja recenzije i ocjene kupaca koji su posjetili te trgovine.

Google Maps: Jedna prednost korištenja Google Maps je ta što vam omogućuje pretraživanje po lokaciji i prikazat će sve obližnje trgovine. Apple Store: Ako želite ovlaštenog pružatelja usluga, onda je Appleova vlastita trgovina najbolje mjesto za otići. Prodavaonice mobilnih operatera: operateri bežičnih usluga kao što su Tele2 obično nude i usluge popravka u trgovinama za svoje telefone, pa bi ovo mogla biti još jedna opcija ako vam treba brza.

Odustanite i idite u Apple Store

Ako je vaš iPhone pokvaren, potreban vam je dobar servis za popravak. I kao što ste možda pogodili, pronaći ga može biti teško. Uostalom, postoji uvijek opcija da se javite u originalni Apple Store, cijene obično jesu veće ..ali ako nemate bolju opciju igrajte na sigurno.

Posted on Categories Tech